Laatst vroeg ik om hulp, toen ik mijn website opnieuw aan het inrichten was (is het jullie al opgevallen dat ik de vormgeving en indeling heb veranderd?). De respons was overweldigend, geweldig gewoon!!! Iedereen die heeft gereageerd van harte bedankt.

Het viel mij op dat minder dan 10% een avatar (herkenbaar plaatje) van zichzelf had in de reactie. Mijn website maakt zo’n avatar aan, tenzij je er zelf een hebt aangemaakt op Gravatar (Globally Recognized AVATAR). Ik heb hier op mijn andere website al eens een tip over geplaatst, maar doe dat graag ook hier. Ten slotte is het niet zo moeilijk om dat voor elkaar te krijgen.

avatars gravatar.com

email invullen

Eigen gravatar

1. Ga naar http://nl.gravatar.com/ en klik op de knop “Krijg je Gravatar vandaag”;

2. Vul je emailadres in en meld je aan. (Je kunt later maximaal 2 verschillende emailadressen opgeven, tenzij je een pro-account neemt);

3. Wacht de bevestigingsmail af en klik op de daarin opgegeven link;

4. Upload een foto en vul zoveel gegevens in als je kwijt wilt. In principe is een emailadres, je naam en een foto al genoeg.

Tip: kies een goede portretfoto uit;
Tip: zelf gebruik ik voor de herkenbaarheid dezelfde foto op zowel Gravatar als op Twitter, Facebook en LinkedIn.
Tip: als er de mogelijkheid is om bij een reactie een link naar je eigen website achter te laten, kun je dat het beste altijd doen. Het werkt voordelig voor jou, maar ook voor de site waar je je link achterlaat. Win-win dus.

 

Similar Posts:

    None Found

 Reageer

(verplicht)

(verplicht)